Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (4.06 secunde)
Radio Romania Actualitati va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv. ... Titlul spectacolului indica numarul celor saizeci si patru de victime decedate in teribilul accident de la Clubul Colectiv.
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
Potrivit Daily Mail, actorul Wilson este hotarat sa nu faca acelasi lucru cu fiica sa nou-nascuta, pe nume Layla, pe care inca nu a recunoscut-o. La 49 de ani, Owen Wilson a devenit tata pentru a treia oara dupa ce partenera lui, Varunie Vongsvirates, a nascut o fetița:
Practic, dupa o luna de apreciere ametitoare a leului, confuzia si dezordinea risca sa cuprinda economia luata prin surprindere de intarirea monedei nationale cu aproape 20% in termeni reali.
Participarea la guvernare a UDMR in aceasta runda legislativa este, ca multe alte intamplari recente din politica romaneasca, cu totul speciala. ... Conjunctura politica nu numai ca indreptateste Uniunea sa ceara a fi tratata ca un partener egal, dar o si obliga. ... supravietuirea la guvernare.
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
Traian Basescu le-a facut romanilor, zilele trecute, o invitatie la lipsa de modestie. Ne-a chemat sa intram in Uniunea Europeana nu „cu capul plecat“, ci cu o „oarecare aroganta“.
Vor mai fi fiind cateva mii din afara Romaniei cu stiinta de internet si timp liber la dispozitie sa urmareasca ziarele si site-urile politice.
Eu, cu mintea mea cea proasta, credeam ca patrioti au fost cei care au luptat in munti, care au murit in inchisori sau la Canal. ... Lucru normal, caci au in spate o atat de vasta experienta ruso-romana.
Dupa ce a facut, din nou, o gafa, nu mai stiu cind se va restabili linistea. S-a facut o intreaga tevatura pe seama gestului comis de presedintele tarii.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat la ßcoala de vara a partidului de la Breaza ca formatiunea conservatoare se considera "iesita de la guvernare" si ca, in perioada urmatoare, va purta discutii cu liderii PSD, PRM si UDMR privind propunerea de izolare a PD.
Permisul de conducere auto va deveni o "marfa de lux", in cazul in care regulamentele europene vor fi obligatorii si pentru piata autohtona. ... Ei nu mai pot profesa decat prin afiliere la o scoala de soferi autorizata.
Prin aceasta campanie desfasurata la nivelul UNIQA Insurance Group, UNIQA Romania propune o atitudine fundamental pozitiva incurajand oamenii sa se bucure de plinatatea vietii lor.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu. ... "Liceul este o perioada a provocarilor chiar si in absenta problemelor materiale.
Dreptul de acces al copiilor din mediul rural la activitatile culturale din comunitate Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: Accesul la educatie si cultura al copiilor din mediul rural.
Tranzitia de scoala la viata activa. Obiectivul proiectului a constat in facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa si integrarii cu succes pe piata muncii.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
google-analytics.com